הפועל באר ממשיכה להתחזק. אחרי הגעתו של וובה בראון לדרום, מוליכת ליגת העל צירפה היום (רביעי) את חלוץ לוקרן הבלגית, מוחמד גדיר, שחתם במועדון לשלוש וחצי השנים הבאות.
גדיר עבר את הבדיקות הרפואיות במועדון וחתם על החוזה לשלוש וחצי שנים בהן הוא יקבל 200 אלף יורו לעונה. על פי מתווה העסקה הבלגים יקבלו מב"ש 150 אלף יורו במזומן כעת כאשר 150 אלף יורו יועברו בתשלומים.
כזכור, החלוץ היה מחוזר על ידי הפועל תל אביב ובני סכנין, אך לאחר שהתנאי שלו שהקבוצות ירכשו את כרטיסו מלוקרן לא התממש, בחר החלוץ בקבוצה של ברק בכר ויחזק את החוד העמוס של הדרומיים. גדיר עצמו אמר לאחר הסיכום: "אני שמח מאוד לחתום בהפועל ב"ש ולחזור לארץ למועדון גדול. לב"ש יש מטרות גבוהות ואני אעשה הכל כדי לעזור ולנסות להגשים אותן".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
היו עדינים איתם: 0:1 לב"ש על הפועל ת"אכאמור, רק ביוני 2015 חתם גדיר לארבע שנים בלוקרן הבלגית, ששילמה למכבי חיפה כחצי מיליון יורו תמורת כרטיסו. החלוץ בן ה-25, ששיחק בעבר גם בבוורן מבלגיה, שותף העונה בשמונה משחקים בלבד בהם לא מצא את הרשת והחליט לחזור ארצה כדי לקבל יותר דקות.
 |
שלומי ארבייטמן. לא מרוצה מהסיטואציה (יניב גונן) |
|
|
בעקבות הסיכום של הקבוצה עם גדיר, עתידו של שלומי ארבייטמן אינו ברור. סגן מלך השערים של הקבוצה בעונה שעברה, היה מבוקש כבר לפני מספר ימים בהפועל ת"א, אבל בב"ש הבהירו כי הם לא מוכנים לשחררו לקבוצה אחרת. עושה רושם שארבייטמן לא יהיה מוכן להישאר בסיטואציה שנוצרה עקב עודף שחקני ההתקפה של מוליכת הטבלה שכוללים גם את אליניב ברדה ובן שהר.