הפועל באר שבע סיימה את המסע שלה לצפון עם חיוך, אחרי ניצחון החוץ הקשה הערב (ראשון) 1:3 מול עירוני קריית שמונה. לפני פתיחת המשחק המאמן ברק בכר זכה לטקס הוקרה מיוחד למרות הסכסוך המתוקשר עם בעלי ק"ש, איזי שירצקי, שלחץ את ידו בקרירות. קריאות בוז מאוהדי הקרייה נשמעו בזמן שבכר עלה לדשא.

גיבור הערב, ברק בכר דיבר על המפגש מול קבוצתו לשעבר: "מוזר לשחק פה כאורח, כל היום שלי היה מוזר. אי אפשר למחוק 11 שנים שלי במועדון, אבל רק עד שמתחיל המשחק. חשוב לנצח בפתיחה וקשה לנצח כאן, ועוד לשלוט במשחק. מאוד מעודד אותי שהצלחנו אבל זאת רק ההתחלה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בכר:היה לי יום מוזר ומרגש

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
שהר, ראדי ומליקסון הפכו, 1:3 לב"ש

על הטקס הקריר לו זכה: "היה מרגש, לי הייתה לחיצה חמה. כל הכבוד לקריית שמונה. דיברנו על הבעיות בינינו מספיק. זאת היסטוריה ואני מסתכל רק על עצמי ועל הקבוצה".

 
 

על הניצחון: "ידענו שיהיה קשה. בהתחלה המשחק היה איטי ולא הגענו למצבים,  אבל בחצי שני היינו יותר טובים. יישמנו את מה שעבדו עליו ועכשיו מחכים ליום ראשון. יש משחק עונה נגד מכבי תל אביב ואנחנו רוצים לנצח".

 
 

מאמן המארחים, סאלח חסארמה, שהעביר את משחקו הראשון כמאמן בליגת העל, התייחס להפסד קבוצתו: "ברור שאני מאוכזב, הובלנו ושיחקנו טוב במחצית הראשונה. בשנייה הם השתלטו על המשחק, וזה כואב".

 
 

על ההגנה: "אין לי טענות על שחקני ההגנה. לא היינו טובים כקבוצה. בהתחלה שיחקנו טוב. יש עבודה ונתקן מה שצריך".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה