ברק יצחקי בדרך להתמנות למאמנה החדש של בית”ר ירושלים בחוזה לשנתיים וחצי. חלוץ העבר שעבד במכבי תל אביב ישוב למועדון מהבירה ויעביר את אימון הבכורה שלו ביום שלישי.
כאשר התארח בפודקאסט מכבי תל אביב של ONE בחודש ספטמבר האחרון, יצחקי שיתף בזמנו מדוע הוא רוצה לאמן.
“כן, אני רואה את עצמי חוזר כמאמן”, אמר יצחקי, “אני לא פוסל את זה וגם לא ניהול מקצועי. משהו בתקופה שאימנתי, באמת הרגשתי שאני יכול להשפיע הרבה יותר”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
ברק יצחקי: כשאימנתי הרגשתי שיש לי את זה“אני לא רוצה להישמע שחצן, אבל הרגשתי שיש לי את זה. הרבה מאמנים שאימנו אותי אמרו לי את זה. הראשון שאמר לי את זה הוא ניר לוין, שאמר לי ‘אתה תהיה מאמן’”, סיכם.
כעת, יצחקי אמור לאמן בקרוב את בית”ר ואלמוג כהן ייכנס לתפקידו כמנהל המקצועי מוקדם יותר – כבר עכשיו ולא בקיץ. הפרטים הכספיים בין יצחקי לבית"ר סוכמו, כאשר נשארו פרטים אחרונים לסכם ולאחר מכן הוא צפוי לחתום רשמית במועדון.
אתמול (שבת) בלילה כבר התקיימו שיחות עם יצחקי בנוגע לאפשרות שיגיע לקבוצה מהבירה. אלמוג כהן שחתם בבית״ר לשלוש עונות כמנהל המקצועי, הוא זה שמחליט על זהות המאמן.

ברק יצחקי (חגי מיכאלי)