בית משפט השלום בירושלים דחה את בקשת המשטרה להאריך בחמישה ימים את מעצרו של אוהד הפועל תל אביב החשוד בתקיפת אוהד בית"ר ירושלים. האוהד נעצר אתמול (שבת) לפנות בוקר. זאת, בנוסף לשני אוהדי האדומים שיושבים במעצר בחשד להשתתפותם בתקיפה זו.
לאחר משחק בין שתי הקבוצות באצטדיון המושבה ב-10 בדצמבר, אוהד בית"ר טען כי כאשר הגיע לירושלים לאחר המשחק, לפתע שני רכבים חסמו את דרכו, ומהם יצאו מספר תוקפים רעולי פנים שתוך כדי שימוש באלות הטיחו מכות קשות ברכב, שברו את כל זכוכיות הרכב וניסו לפגוע ביושבי הרכב.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
קלינגר עצבני: לא הגיע למכבי לנצח אותנוהאוהד נעצר אתמול לפנות בוקר (שבת), כאשר המשטרה טענה בדיון שהתקיים אתמול, כי נמצאו בביתו פריטים הקושרים אותו לארגון האולטרס של אוהדי הפועל ת"א. נציג המשטרה בדיון בבית המשפט ציין כי האוהד לא משתף פעולה בחקירתו ולא ענה על אף אחת משאלות החוקרים.
עו”ד יפעת כהן, המייצגת את האוהד, אמרה במהלך הדיון כי: "עשרה ימים הוא היה בבית ואם רצה היה יכול לשבש את החקירה. מדובר בתיק נסיבתי ברף הכי נמוך. אני רוצה לדעת מה קושר אותו לאירוע". בבקשת המשטרה צוין כי האוהד חשוד בסיכון אדם בנתיב תחבורה, חבלה במזיד ברכב ותקיפה על ידי שניים או יותר.

עו"ד יפעת כהן (מערכת ONE)השופטת, מאיה אב-גנים ויינשטיין, בפניה הובא החשוד ציינה בין השאר בהחלטתה כי: "מעיון בתיק החקירה עולה חשד ברף הנמוך. לאחר שבחנתי את טענות הצדדים נחה דעתי שניתן לאיין את המסוכנות ואת החשש משיבוש בקביעת חלופה ראויה בפיקוח של אבי המבקש ובת זוגו של האב".
בית המשפט קבע כי האוהד ישהה במעצר בית מוחלט עד ליום רביעי השבוע בשעה 20:00 בפיקוח אביו .