בית”ר ירושלים המשיכה הערב (שני), את פתיחת העונה המושלמת שלה, לאחר שגברה על מכבי פתח תקווה 1:2, במשחק בו הייתה בחיסרון מספרי החל מהדקה ה-26, אך למרות זאת, השיגה ניצחון שלישי בשלושה משחקים, פתיחת עונה חלומית לאלי טביב, גיל לבנדה, אלי אוחנה ואלי כהן.

אבל איך הניצחון הזה הושג? על פי נתוני הסטטיסטיקה של מנהלת הליגה, שחקני בית”ר אמנם רצו 2 קילומטר פחות מיריבתם (99 לעומת 101), נתון שאותו צריך כמובן לסייג בכך שהירושלמים היו עם שחקן אחד פחות החל מהדקה ה-26, אבל בנתון החשוב יותר, איומים לשער, המנצחת שלטה ובגדול.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
לבנדה:״שמח מאוד על הניצחון״

האורחת סיכנה 9 פעמים את שערו של צחי גיגי, מתוכם חמישה איומים למסגרת, בעוד החבורה של קובי רפואה סיכנה פעם אחת בלבד את מסגרת שערו של בוריס קליימן, בבעיטה של סוטיריס ניסיס בדקות הסיום שפגשה את המשקוף.

ומי היו השחקנים החרוצים ביותר? מעל כולם נמצא ז’אורז’יניו, הקשר האנרגטי של בית”ר שרץ 10.9 קילומטר, הכי הרבה בשדה, כשאחריו נמצאים אריק סאבו עם 10.5 ועידן ורד עם 10.3. מנגד, מנור סולומון הצעיר עם 10.3 קילומטר משלו במהלך המשחק, היה השחקן שהשלים את המרחק הגדול ביותר אצל המפסידה.

מנור סולומון עוקף את זמנור סולומון עוקף את ז'אורז'יניו (אחמד מוררה)

השחקן שהשלים את הספרינט המהיר ביותר היה מרסל הייסטר, כובש השער השני, שרץ במהירות של 33.9 קמ”ש, כשאחריו נמצאים חברו אנטואן קונט עם 33.6 קמ”ש, ויובל אבידור מפתח תקווה עם 33.6 אף הוא.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה