בבני סכנין התקשו אתמול (שלישי) לקבל את החלטת בית הדין של ההתאחדות לכדורגל, שקבע כי בית”ר ירושלים תזכה בניצחון טכני של 0:3 ותעפיל לחצי הגמר, בעוד שסכנין קיבלה גם קנס בגובה של 40 אלף שקלים: "אנחנו וכל מי שהיה בדיון יצא בתחושה שיתקיים משחק חוזר, אף אחד לא מבין את ההחלטה”, אמרו במועדון.

עוד הוסיפו: “אחרי שידענו להביא את כל העובדות, המסמכים הרלוונטים וההוכחות שנהגנו נכון ולא התרשלנו בשום שלב. הדפנו כל טענה שהייתה כולל טענות שלא שילמנו בעבר לחברות האבטחה מהמרכז שטענו שלא שילמנו .גם התובע יכול היה בקלות להשתכנע ממנהל האירוע שלא ניתן בזמן ובהתראה קצרה להביא ולגייס 500 סדרנים ואנשי אבטחה. הבאנו עובדות שסתרו כל טענה. נוצר מצב שלא הצלחנו לגייס כמות כל כך גדולה של מאבטחים בזמן של 24 שעות".

בהודעת המועדון נמסר: “נכחנו אתמול בבית הדין והצגנו את כל העובדות אשר סותרות את הסעיפים אשר טענה המאשימה (ההתאחדות) נגדנו, הוכחנו שפעלנו בכל הרצינות, בשקיפות ושיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים. כל מי שנכח באולם הדיון התרשם מהעובדות אשר הצגנו, לדעתנו טעה הדיין בהחלטתו אשר קבעה הפסד טכני לבני סכנין. אנחנו מאמינים בצדקתנו ומאמינים שהכרעות ספורט מקומן על כר הדשא ולא על ספסל דיונים ובמיוחד בתחרות גביע המדינה אשר מאפשר תחרות של כל הליגות, מליגה ג’ ועד הליגה הבכירה, לאחר התייעצות עם עו״ד החלטנו לערער לבית דין עליון.

מוחמד אבו יונס, טל שגב ומונדר חלאילה (תומר חבז)מוחמד אבו יונס, טל שגב ומונדר חלאילה (תומר חבז)

במישור המקצועי, בסכנין נוטים לתת לעוזרו של סלובודאן דראפיץ', סלאח חסארמה, את הקרדיט להוביל את הקבוצה במשחק הליגה הקרוב מול הפועל ירושלים. חסארמה נחשב לבן בית בסכנין ויש לו את כל הכישורים לעמוד על הקווים אחרי שכבר אימן בעבר את ק"ש בליגת העל: "אנחנו סומכים על חסארמה כאיש מקצוע טוב שמחובר מאוד למועדון”, הוסיפו בקבוצה.

חאסרמה העביר את אימון הבכורה שלו בקבוצה ללא מארון גנטוס, שעבר בדיקה ממנה עלה שהקפטן סובל מקרע בכתף ועלול לסיים את העונה במידה שמחר הוא ירגיש כאבים ולא יצליח לסיים את האימון.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סיכום המשחק בין הפועל חיפה לבני סכנין
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה