בני סכנין זכתה אתמול (שבת) בניצחון סופר חשוב על הפועל אשקלון 1:2 מצמד שערים של פיראס מוגרבי. אחרי ארבעה משחקים במהלכם סכנין לא כבשה, השתחרר לא מעט לחץ במועדון, כשהשערים והניצחון גרמו לקבוצה של פליקס נעים להתקדם במעלה הטבלה.

חזרתו של סגס תאמבי לקישור, ההצטיינות של סארי פלאח במרכז ההגנה ובעיקר של הקפטן חאלד חלאילה, הביאו לשינוי המיוחל. חלאילה עצמו אמר בסיום: "ידענו היטב שמדובר במשחק של צומת דרכים. היה חשוב לנו להתרחק מהפועל אשקלון וברחנו מהם עכשיו בשבע נקודות. הרבה לחץ השתחרר כאן ועכשיו חשובה ההמשכיות. הצוות המקצועי הכין אותנו בצורה יוצאת מן הכלל למשחק. למדנו אותם כמו שצריך ושיחקנו בצורה התקפית טובה. לי באופן אישי היה משחק טוב מאד ואני שמח על כך".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מוגרבי: לא הכל תלוי בי בסכנין

במועדון מהצפון יכולים עכשיו לחשוב ולתכנן את תוכניות החיזוק לחלון ההעברות בינואר, במהלכו תנסה הקבוצה לצרף שלושה שחקנים, כאשר שמו של מוחמד גדיר הוא הבולט מבין אלו שעלו. לפי סכנין, גדיר רוצה להגיע בינואר במידה ויחלים מפציעתו והפועל באר שבע לא תעמוד בדרכו.

מוחמד גדיר לפני אלכסנדר ראיצמוחמד גדיר לפני אלכסנדר ראיצ'ביץ' (מרטין גוטדאמק)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה