אחרי שסוכמו כל תנאיו של הקשר האוקראיני אנדריי טוטוביצקי בן ה-24 משחטאר דונייצק, בסכנין הבינו אתמול (ראשון) שכל עוד אין חוזה חתום, שום דבר לא גמור. טוטוביצקי לא עלה על הטיסה בדרך לארץ והשאיר את הנהלת סכנין בלחץ של זמן על מנת לנסות ולמצוא קשר זר או ישראלי שימלא את החלל שהותיר הברזילאי ג'ונתן לוקה ששוחרר.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סכנין חוגגת ניצחון חשוב מול הפועל רעננה

המאמן פליקס נעים, כמו גם עוזריו אלדד שביט ואיימן חלאילה, עובדים שעות נוספות על מנת למצוא חיזוק עד מחר, תום מועד חלון ההעברות, כאשר גם בסכנין מודעים לכך שהסגל הקיים לא יספיק להמשך הדרך. שמו של שון וייסמן עלה כאפשרות לחיזוק אבל בקבוצה מעדיפים קודם לחפש קשר עושה משחק.

החלוץ הברזילאי לוקאס גאושו מצוי בלחץ אחרי שהחוזה שלו טרם עבר בבקרה. במועדון הבטיחו שהברזילאי יעבור בבקרה עוד השבוע על מנת שיעמוד לרשותו של נעים במשחק החוץ מול מכבי תל אביב. מי שחזר להתאמן ונמצא עם הנבחרת הצעירה הוא מארון גנטוס שהתאושש מפציעה. היחיד שבשלב זה שאינו כשיר למשחק הוא סארי פלאח, שנמצא בשלבי שיקום מהניתוח שעבר.

לוקאס גאושו (עמרי שטיין)לוקאס גאושו (עמרי שטיין)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה