מאמן בני סכנין אלי כהן, שימשיך עונה נוספת בקבוצה, אמור במהלך ה-48 השעות הקרובות לחתום באופן רשמי על החוזה החדש. כהן ואנשי ההנהלה כבר החלו בגיבוש תוכניות לעונה הבאה כשלראשונה, הקבוצה אמורה לערוך את מחנה האימונים בספרד.

מי שמטפל בנושא הוא מנכ"ל המועדון חאלד דוכי, לו יש לא מעט קשרים בספרד שבזכותם הצליח להביא שחקנים ספרדים לקבוצה, כולל אברהם פאס שהושאל למכבי חיפה ואמור לחזור. בסכנין טרם קיבלו בקשה מהירוקים לנהל מו"מ לגבי הבלם, שמבחינתו היה רוצה להישאר בחיפה עונה נוספת.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו: משחק 13 ללא ניצחון לאשדוד

ראשי המועדון ימשיכו לנסות ולהשאיר את השוער רן קדוש לעונה נוספת אחרי שהמשא ומתן עם השוער התפוצץ בשבוע שעבר. דוכי: "זה לא סוד שאנחנו רוצים מאוד את קדוש ומגיע לו מקצה שיפורים בחוזה, אבל עם כל הכבוד, ברגע שהסוכן שלו מגיע עם הצעה אסטרונמית אין מצב שנעמוד בדרישה כזאת. אי אפשר לזרוק טיל לחלל ולצפות שנסכים לכל מחיר. מיד אחרי שאלי כהן יחתום נאיץ את המאמצים כדי להגיע להסכמות עם השחקנים שמסיימים חוזה ואנחנו רוצים בהם לעונה נוספת".

רן קדוש (משה חרמון)
רן קדוש (משה חרמון)
 

על כך שקבוצתו גילתה ספורטיביות מול אשדוד אמר דוכי: "יש בסכנין הנהלה שלא מכירה שום דבר מאשר רוח ספורטיבית במשחקים שהיו ובאלה שיהיו. אנחנו רוצים מאוד את המקום השביעי ולשם אנחנו מכוונים. אני מאוכזב מכמות הקהל שהייתה בדוחא ומצפה לכמות גדולה הרבה יותר במשחק הבית מול הפועל ת"א"

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה