בני סכנין הודיעה למגן הוותיק, דדי בן דיין שהמאמן החדש, גיא לוי, רוצה אותו לעונה הקרובה וכי יש כוונה בימים הקרובים לסגור עימו את תנאי העסקה.

בן דיין מעורך מאוד בסכנין ואף הצליח בתקופה קצרה להיקלט בצורה הטובה ביותר חברתית ומקצועית כאחד. ההגנה של סכנין תורכב גם בשנה הקרובה מצמד הבלמים אברהם פס ועלאא אבו סלאח כמו מצמד המגינים, עלי עותמאן ודדי בן דיין שאמורים לחתום על החוזה. כרגע הסוגיה היחידה שנשארה פתוחה בחלק האחורי של הקבוצה היא עמדת השוער כיוון שמחמוד קנדיל טרם חתם על החוזה החדש.

מחנה האימונים המיעוד של סכנין צפוי להיות בפולין. גיא לוי מקווה עד אז להשלים את מרבית הסגל כולל צירוף 2-3 שחקנים חדשים. ללוי נותרה למעשה ירושה לא רעה בכלל של הרכב מתגבש אותו השאיר מרקו בלבול, כך שהמאמן החדש לא אמור לעשות שינויים גדולים בסגל, להוציא צירוף שני חלוצים. זר וישראלי.

בקבוצה מקווים שמוחמד גדיר שטרם סיכם, יתרצה לבסוף וירצה להמשיך עונה נוספת. גדיר זוכה להערכה גדולה אחרי שעשה קפיצה גדולה מאוד השנה כאשר שיחק בתפקיד החלוץ מרכזי. החלוץ בוחן אפשרויות נוספות כולל מעבר לים.

בעניין אחר, הקבוצה מחפשת ספונסר לעונה הקרובה ונראה שיהיו התפתחויות בתקופה הקרובה.

לכתבה זו התפרסמו 44 תגובות הוספת תגובה