בבני יהודה סוף-סוף נושמים לרווחה. אחרי עונה עם לא מעט תהפוכות, משברים, רגעים של חששות, הכתומים הבטיחו סופית הישארות אתמול (שבת) אחרי 1:1 מול הפועל חיפה.
בסיום המשחק שחקני בני יהודה חגגו דקות ארוכות בחדרי ההלבשה, חגיגות שמעידות את הלחץ שהיה עליהם. ״אף אחד לא חשב שהסיוט הזה ייגרר עד למחזור לפני אחרון״, אמר אחד השחקנים, ״אבל סוף-סוף הסיפור הזה מאחורינו. כעת ננוח, נהנה מהשבוע הזה ונתחיל להתכונן לגמר הגביע מול מכבי תל אביב”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו: שחקני בית"ר ירושלים חוגגיםלאחר שבני יהודה הבטיחה הישארות, יוסי אבוקסיס צפוי להתמנות עוד היום למאמן הקבוצה. כזכור, מאמן בני סכנין כבר סגר את רוב תנאיו במועדון ונשארו פרטים אחרונים עד לחתימה. המאמן צפוי להיפגש עם אברמוב ולחתום על חוזה לשנתיים.
אף על פי שהעונה טרם הסתיימה, במועדון הכתום כבר פוזלים מעט לעונה הבאה. אנטוניו מרשיץ׳, לו חוזה גם לעונה הבאה, צפוי להישאר אך אם תגיע עליו הצעה המועדון לא צפוי לעמוד בדרכו. מי שעדיין עתידו במועדון לא ידוע הוא פדרו גלבאן, שמסיים חוזה ועדיין לא קיבל הצעה להמשיך גם בעונה הבאה.