עונה לא פשוטה עוברת על בני יהודה. זה התחיל עם פתיחה רעה, פיטורי אריק בנאדו, החלפת לא מעט שחקנים וצוות מקצועי חדש, אך למרות כל זה, הכתומים רחוקים משחק אחד מזכייה בגביע המדינה. הקבוצה של ניסן יחזקאל, שהגיעה לאחר ההפסד במחזור האחרון להפועל תל אביב ופרשת בן צעירי, גברה אמש (שלישי) 0:1 קטן-גדול על הפועל רמת גן בחצי גמר גביע המדינה וכעת תחכה לראות מי תהיה היריבה על התואר - בית"ר ירושלים או מכבי ת”א.

בסיום המשחק שחקני הקבוצה חגגו דקות ארוכות עם האוהדים את הניצחון המתוק. גם ברק אברמוב ירד למגרש ובירך את השחקנים. במועדון העידו כי השמחה הייתה גדולה גם עבור הבעלים, שהשקיע לא מעט כסף במועדון וחווה אכזבה גדולה בתחילת העונה. "אנחנו רוצים לזכות בגביע הזה בשביל עצמנו, אבל גם לא מעט בשביל ברק", אמר שחקן בקבוצה, "הוא השקיע פה המון, שם הרבה כסף ומגיע לו נחת".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
יחזקאל:"אושר גדול ,הגיע לנו"

אגב, שחקני הקבוצה יחד עם ההנהלה יצאו לחגוג אל תוך הלילה על חשבון הבעלים. מי שלא נכח הוא יחזקאל, שהיה בהופעה של בנו ועל פי גורמים במועדון, למרות ההישג, לא צפוי לקבל חוזה לעונה הבאה. "זה לא סוד שברק אברמוב מאוד רוצה את יוסי אבוקסיס", אמר גורם במועדון, "זה הזוי אם נזכה בגביע, נבטיח הישארות וניסן לא ימשיך גם בעונה הבאה".

מי ששוב קיבל לא מעט מחמאות אחרי הניצחון היה כובש השער יונתן כהן, שמושאל ממכבי תל אביב. במועדון קיים חשש כי למרות הרצון הגדול להשאירו, עקב יכולתו כהן לא יישאר בעונה הבאה וקיים סיכוי גדול כי הצהובים יחזירו אותו לסגל. הקשר הצעיר, עוד לא בן 21, כבש 8 שערים העונה במדי הכתומים והפך לבורג מרכזי במערך של יחזקאל.

"זה חלום של כל שחקן להגיע לגמר גביע המדינה", אמר טל כחילה בסיום, "המטרה העיקרית שלנו היא להישאר בליגה ואנחנו כבר חושבים על הפועל כפר סבא במחזור הבא". על האפשרות כי יפגוש את קבוצתו לשעבר בקרב על התואר הוסיף: "אני לא חושב שבית”ר ירושלים לא רצו אותי, לא משנה לי מי תהיה היריבה, אני תמיד ארצה לנצח".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה