17 מחזורים מפתיחת העונה בליגת העל, אלישע לוי פוטר הערב (ראשון) ממכבי פתח תקווה. המאמן הוותיק, שמונה לאימון המלאבסים כתפקידו הראשון לאחר אימון הנבחרת, משלם את מחיר התוצאות החלשות של קבוצתו העונה, כפי שפרסמנו ב-ONE.
המהלך של מכבי פ"ת מגיע לאחר פגישה בין היו"ר אבי לוזון לבין אלישע לוי, פגישה שהסתיימה בטעם מר, כאשר לוזון יצא ממנה לא מרוצה בלשון המעטה ולאחריה למעשה קיבל את ההחלטה. לאחר אותה פגישה, לוזון התקשר ללוי והודיע לו בשיחת טלפון על סיום דרכו.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בלבול: "לא מסתכלים על המיקום בטבלה"ממכבי פ”ת נמסר: “בפגישה שנערכה היום בין אבי לוזון ועומר גולן לבין אלישע לוי ולאחר מחשבות והתלבטויות רבות החלטנו להפרד מאלישע לוי ברוח טובה ולטובת הקבוצה. אנו מודים לאלישע לוי על ההשקעה והרצון ומאחלים לו בהצלחה בקבוצתו הבאה. מכבי פתח תקווה תצא ביום שלישי לדרך חדשה כאשר המאמן החדש יהיה מורד מגמאדוב וצמד מאמני הנוער תמיר ונאור לוזון יהיו עוזריו”.
הפתח תקוואים ניצחו העונה בסך הכל שלוש פעמים, כאשר רק פעם אחת ב-13 המשחקים האחרונים. על אף לא מעט שחקנים כשרוניים בחלק הקדמי, גם לאחר עזיבת יוסי בניון, הקבוצה מאוד מתקשה בחלק הקדמי וכבשה בסך הכל חמישה שערים ב-11 המשחקים האחרונים.
לוי הוא המאמן העשירי העונה בליגת העל שסיים את תפקידו מוקדם מהצפוי, כאשר קדמו לו פרד רוטן ואלי גוטמן ממכבי חיפה, ניר קלינגר מהפועל חיפה, חיים סילבס מעירוני קריית שמונה, קובי רפואה מהפועל תל אביב, גיא לוזון מבית”ר ירושלים, בני בן זקן מבני סכנין, בלגויה מילבסקי ממ.ס אשדוד ואופיר חיים, גם הוא מהפועל ת”א.