כנראה שבעונה הנוכחית נגזר על מכבי פתח תקווה להילחם על ההישרדות בליגת העל. שלושה מאמנים עמדו על הקווים של הכחולים ממלאבס העונה, שלושה שחקנים הצטרפו בחלון ההעברות, אבל כנראה שהעונה לפתח תקווה אין באמת מושיע. המלאבסים אירחו אמש (שבת) את הפועל באר שבע אך למרות שער יתרון יוצא דופן של בן חיים נחלו הפסד 2:1 מאכזב ולמעשה השלימו שלושה הפסדים רצופים שעושים לא מעט כאבי ראש למשה סיני.

בפ"ת מאוד לא אהבו את הפסד, בעיקר לאחר שכבר הובילו במשחק. השחקנים לקחו קשה מאוד את ההפסד ובעיקר הבינו כי סיבכו את הקבוצה במאבקי התחתית, מהם ניסתה כל העונה להתחמק, כשהם רחוקים 3 נקודות בלבד מהקו האדום.

במלאבס אמנם לא מתכננים זעזוע רציני היות והקלפים כבר נגמרו אך המאמן מתכוון לעבוד קשה מאוד עם חניכיו בשבוע הקרוב לפני המשחק שעשוי להיות קריטי מול בני יהודה בשבת. גורמים בקבוצה העבירו ביקורת על הטעות הגדולה של לירן שטראובר בשער הראשון שהחזיר את באר שבע למשחק כאשר חוסר שביעות רצון היתה מכלפי טל מעבי שטעות שלו הובילה לשער הניצחון של באר שבע. "בסופו של דבר הטעויות האלה עוד יורידו אותנו ליגה, אסור לקבל שערים כאלה", אמר שחקן בכיר בקבוצה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
שער ענק לבן חיים, 1:2 לב"ש

אוהדי הקבוצה שבסיום המשחק קיללו את השחקנים ומחו על היכולת שלהם על המגרש, התגודדו בסיום המשחק מחוץ לשער השחקנים וניסו להבהיר את דעתם על חוסר האופי שהם מפגינים והעובדה שהובילו את הקבוצה לאחת מהעונות השחורות שלה בעשור האחרון. האוהדים אף שוחחו מספר דקות עם יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, שנראה עצבני על היכולת של הקבוצה. האוהדים דרשו מלוזון הסברים על מצב הקבוצה והביעו את חששם כי הקבוצה תרד ליגה.

טל בן חיים סיפר ל-ONE לאחר ההפסד: "אני לא חושב שהסתבכנו משמעותית כי שני הניצחונות שהשגנו כשמשה הגיע נתנו לנו אוויר לנשימה אבל אין ספק שחזרנו לבלאגן כאילו לא עשינו שום דבר, אני רוצה להאמין שנעשה שני ניצחונות עד הפלייאוף כדי לנשום קצת אוויר ולהרים את הראש מעל המים. כשהובלנו לא דמיינתי שנפסיד את המשחק הזה, ספגנו שני שערים מטעויות שאי אפשר להסביר, זה קורה ואנחנו קבוצה אבל נצטרך לקחת הנקודות בשבוע הבא נגד בני יהודה, אנחנו אומרים את זה כל שבוע אבל אין מה לעשות, זה המצב שלנו".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
גיא לוי: השחקנים הפגינו אחריות

על הכעס של האוהדים אמר: "האוהדים אוהבים את הקבוצה וכואב להם, אני מבין לליבם, אין לי טענות אליהם. אם אני הייתי אוהד של מכבי פתח תקווה אז גם אני הייתי מאוד כועס, מתוסכל וממורמר מהמצב של הקבוצה".

השער שכבש החלוץ יתמודד ללא ספק על תואר שער העונה. בן חיים התייחס לשער המרהיב ואמר: "הגול יפה מאוד אבל בסופו של דבר הוא לא שווה שום דבר. הגעתי מול השוער וראיתי שהוא מחוץ לשער, הקפצתי מעליו ואני שמח שהצלחתי, עשיתי את זה מספיק פעמים כדי להוכיח שיש לי ביצים".

אבי לוזון מתענג על קפה (יניב גונן)
אבי לוזון במושבה. מתנכלים לו? (יניב גונן)
 

כשנשאל האם הוכיח משהו לכל מיני מבקרים שטענו כי הוא לא ראוי לקבל את הזימון לנבחרת ישראל של גוטמן השיב: "סתמתי לאנשים את הפה. אנשים שמנסים להתנכל לאבי לוזון דרכי ודרך עומר דמארי ואומרים שאנחנו מוזמנים לנבחרת בגללו. אלו אנשים קטנים. אני בוחר לא להתייחס וזה הדבר האחרון שעבר לי בראש כשנתתי את הגול".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה