הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, דחה את הניסיונות של קבוצת האוהדים של מ.ס. רובי שפירא בנוגע לאפשרות שיקיים בעתיד מו"מ בדבר מכירת הקבוצה. כץ אמר בנושא: "אף אחד לא חשב ולא מתכוון למכור את הקבוצה. לכן מדובר בדיבורי סרק. אשמח אם כל אוהד באשר הוא ידאג לרכוש מנוי לעונה הבאה כדי שנראה יותר ויותר אוהדים ביציעים".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
נעים:"ליבי עם האוהדים"

כץ וניר קלינגר ממשיכים לדון בנוגע למספר סוגיות שעולות על הפרק, ביניהן השוער פיט פלטהאוזן שעזב כועס את הארץ אחרי שיואב כץ לא חתם לו על החוזה לשלוש השנים הקרובות. כץ טוען שהפרסום המוקדם ב-ONE על הסיכום העקרוני בין הצדדים היה בו כדי לתקוע את חתימת החוזה. כץ: "אני לא רוצה כרגע להרחיב את הסיפור עם פלטהאוזן אבל היה סיכום ברור שדברים לא ייצאו לתקשורת לפני החתימה ועכשיו צריך לחכות ולראות איך דברים יתקדמו".

בתוך כך, הפועל חיפה החליטה לשחרר סופית את קשרה הברזילאי ז'וליו סזאר בהודעת המועדון נמסר: “ניר קלינגר הודיע לקשר הברזילאי ז'וליו סזאר כי הוא אינו נמצא בתכניות המקצועיות לעונה הבאה וכי הקבוצה לא תממש את האופציה עליו קלינגר איחל לסזאר בהצלחה בהמשך הדרך והודה לו על תרומתו למועדון”.

פיט פלטהאוזן (איציק בלניצקי)פיט פלטהאוזן (איציק בלניצקי)

קלינגר בוחן כבר עכשיו אופציות נוספות במידה ולא תהיה חתימה עם השוער ההולנדי כאשר האופציות הם של אריאל הרוש, שסיים חוזה בהפועל ת"א וצחי גיגי ממכבי פ"ת. בכל מקרה קלינגר הודיע לבעלים שיש בכוונתו להחתים את רובי לבקוביץ': “עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ ", אמרו במועדון. חנן ממן אמור בקרוב מאוד לקבל הצעה חדשה לשדרוג חוזהו ויהיה אחד השחקנים בעלי השכר הגבוה בקבוצה. ניסו קפילוטו אמור להודיע אם בכוונתו לקבל את ההצעה שהוגשה לו לשנתיים הקרובות במקביל לכך שעתידו של אושרי רואש לא ברור כלל.

לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות הוספת תגובה