הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, לא מתכוון להעניש את הקשר עלי חטיב בעקבות האירועים לפני המשחק אתמול (רביעי) מול הפועל ק"ש במסגרת רבע גמר גביע הטוטו, שהסתיים בהפסד 1:0 של האדומים.

כזכור, מיד לאחר שחטיב שמע שאינו בהרכב, השחקן בעט בלוח התדרוך ונשמע כעוס במיוחד. חטיב התנגד להגיע לשיחה עם בנין שהחליט מיידית להשעות את הקשר מהמשחק. בהפועל חיפה יש מי שטוען שבמשחק כזה היה ראוי לתת לחטיב לפתוח ולא לייבש אותו על הספסל. חיפה עלתה עם הרכב חסר ואיבדה את יתרון הביתיות לקבוצה של חסארמה, למרות שבמחצית השנייה חל שיפור ביכולת.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
0:1 לקריית שמונה על הפועל חיפה

מי שזכה למחמאות היה הבלם אופק פישלר שפתח כמגן ימני ועשוי להילקח בחשבון לסגל לקראת הדרבי הגדול ביום שני. חיים מגרלשוילי, דור מלול ומלך שערי הקבוצה מהראן לאלה ישובו ל-11. טל בנין התייחס לדרבי הקרוב: "התקווה שלנו היא להתחיל ולנצח כבר מהדרבי, דבר שיגרום לכל המערכת להרגיש הרבה יותר טוב. אנחנו רחוקים היום שלוש נקודות ממרכז הטבלה ומקווים לצאת מהדרבי לדרך חדשה". עד כה נמכרו 9,000 כרטיסים לדרבי כאשר 11,000 צופים כבר הבטיחו את מקומם.

בעניין אחר. אחרי לא מעט פניות החליט מאמן הכושר ליאור קפלן שעבד בקבוצה להגיש תביעה לבורורות נגד הפועל חיפה בסך 100 אלף שקלים. התביעה הוגשה באמצעות עו"ד אייל יפה. מדובר בתביעה על תשלום חוסר הפרשות לקופת הפנסיה ועל כל התנאים הסוציאלים שטרם שולמו לטענת קפלן.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה