דרמה אדירה התרחשה היום (שבת) בטדי כאשר הפועל חיפה ניצחה 0:1 את בית"ר ירושלים משער של מהראן ללה בדקה ה-94. הקבוצה של מנחם קורצקי לחצה על יריבתה מהכרמל במשך המחצית השנייה, אבל לא השכילה לעלות על לוח התוצאות ושילמה על כך ביוקר. 

ראובן עטר אמר לאחר הניצחון הדרמטי: "יואב כץ נשאר מאוד חיובי למרות המצב הלא טוב שבו הקבוצה נמצאת והשחקנים נשארו מאוחדים גם בתקופה הקשה. אני שמח שהגיע הניצחון". לגבי מפגש התחתית במחזור הקרוב מול הפועל פ"ת: "קודם נאחל הצלחה לנבחרת. יש זמן עד המשחק מול הפועל פ"ת ויש לנו שבועיים להתכונן. אנחנו נהיה מוכנים".

מנחם קורצקי התייחס גם הוא לתחושותיו לאחר המשחק: "לספוג גול בצורה כזאת זה מאוד מאכזב. רואים שיש לנו קבוצה טובה ואנחנו צריכים להמשיך עם אותה היכולת".

לגבי הצד האדום של הכרמל אמר: "ידענו שחיפה תבוא להסתגר ועשינו הכל בשביל להתגבר על זה. הגענו למצבים אבל לא הצלחנו להבקיע".

לסיום התייחס למצב של קבוצתו: "היינו יכולים להשיג הרבה יותר נקודות, אבל אני לא מאשים את השחקנים שבכל משחק עשו את המקסימום. אין ספק שבבית אנחנו צריכים לנצל את המצבים ושיהיה לנו יותר מחץ".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בדקה ה-94: 0:1 להפ' חיפה על בית"ר

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה