הפועל חיפה עדיין נלחמת על עתידה בליגת העל בקרבות הפלייאוף התחתון אך בקבוצה שממוקמת במקום התשיעי בטבלה עם יתרון שבע נקודות מעל הקו האדום, כבר מתחילים לחשוב על העונה הבאה.
חלוץ האדומים, זרקו קוראץ' טרם חתם על החוזה לעונה הבאה ובשלב זה כל האופציות לגבי המונטנגרי פתוחות. נראה שאם בחיפה לא יזרזרו לסגור את החוזה עם קוראץ', יהיו קבוצות נוספות בליגת העל שימהרו לקפוץ על המציאה. קוראץ' הוא אחד הרכישות המוצלחות בקרב הזרים ששלומי דורה הביא השנה לכרמל. בעלי הקבוצה, יואב כץ כבר הצהיר שהוא רוצה להאריך את החוזה של קוראץ', דרשלר קאלה וטדאס קינאסקאס.
גם עתידו של מאמן הקבוצה, שלומי דורה לא ברור בשלב זה. דורה זוכה לקרדיט אצל כץ אבל גם לבעלים ברור שאם הקבוצה תרד לליגה הלאומית הסבירות שדורה ימשיך לא תהיה גבוהה. יואב כץ התייחס לנושא ואמר: "דורה טרם הגיע לסיכום איתי לגבי העונה הבאה. אם נישאר בליגה דורה ימשיך".
לאחר הניצחון של בני יהודה 0:1 על בית"ר ירושלים, ברור שחיפה עלולה למצוא את עצמה במאבקי הירידה במידה ולא תשכיל לנצח את רמה"ש במשחק הקרוב. מדובר במשחק שעל הנייר חיפה חייבת וצריכה לעבור. לקבוצה יש כבר ארבעה הפסדים רצופים ואם לא תתעשת היא עלולה למצוא את עצמה במצב לא נעים.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו ב-1:4 של אשדוד על הפועל חיפההמאמן עצמו אמר באסיפת הקבוצה: "יש כאן נחשים מתוסכלים" שלא הותירו ספק באשר למצב החברתי בקבוצה, שכן כבר עכשיו ברור שיש מספר שחקנים שלא ממש "משוגעים" איש על רעהו בתוך חדר ההלבשה".