חלוץ הפועל חיפה, משה ביטון, שהיה קרוב מאוד לחתימה בהפועל פתח תקווה לאחר שסיכם את תנאיו הכספיים במועדון ממלאבס, יישאר בסופו של דבר בכרמל ולא יגיע לחזק את ההתקפה של גילי לנדאו.
בפתח תקווה ניהלו מו"מ עם ראשי חיפה על מנת שהאחרונים ישתתפו בחלק משכרו של ביטון, מאחר ותקציבם של המלאבסים מוגבל, אולם החלוץ קיבל בשעות הערב הודעה מראשי האדומים כי הוא נשאר בסופו של דבר בקבוצה. כזכור, לאחרונה קיבל ביטון הודעה על שחרורו מחיפה ובקבוצה ניסו לחסוך חלק משכרו ע"י העברתו לקבוצה אחרת.
קבוצתו של גילי לנדאו הפסידה אמש לבני יהודה 1:0, למרות שברוב המשחק הייתה עדיפה על הכתומים מהשכונה, אך כבכל המשחקים העונה, חלוציה הצעירים והמוכשרים אפרים בוגאלה ואור פישביין, לא ידעו לנצל את ההזדמנויות אליהן הגיעו, ובצוות המקצועי הבינו כי הם חייבים לחזק את החלק ההתקפי בדחיפות, ובכפוף לתקציב העומד לרשותם.
כבר תקופה ארוכה מעוניין לנדאו לצרף חלוץ לקבוצה. בפ"ת כבר הגיעו לסיכום על צירופו של הגאורגי וחטאנג קווארצקליה, אך האחרון שהרשים נפצע וייעדר כשלושה חודשים, ובקבוצה כמובן שהחליטו לוותר על שירותיו.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו בצ'יפ הנהדר של זגורי וב-0:1בתוך כך, בקבוצה הבהירו כי למרות ההתעניינות של הפועל באר שבע בגיא צרפתי ובאוסטין אג'ידה, לא קיימת נכונות לשחררם והם ישארו עד סוף העונה, בעיקר לאור החשיבות הרבה שלהם עבור המועדון, המורכב בעיקר משחקנים צעירים.
ל-ONE נודע כי אלונה ברקת הציעה עבור שחרורו של צרפתי כ-200 אלף שקלים, אולם לנדאו לא היה מוכן לשמוע על האפשרות לאבד שחקן חשוב כמוהו. על אג'ידה דרשו במלאבס סכומי כסף גבוהים מאוד, שאין בכוונת ב"ש לשלמם.
 |
גיא צרפתי. אין כוונה לשחררו (שי לוי) |
|
|
גורם בקבוצה התייחס לנושא ואמר: "הפועל באר שבע הביעה התעניינות באפשרות לצרף את גיא צרפתי ואוסטין אג'ידה, אבל שני השחקנים הללו חשובים לקבוצה ונושא שיחרורם לא רלוונטי".