שופט הכדורגל דניאל בר נתן, שהוציא עצמו לחופשה יזומה אחרי שרשרת הטעויות שהגיעו לשיאן במשחק בין מכבי נתניה להפועל ת"א, ישוב לשפוט ביום שני הקרוב ב-18:00, במשחק בין הפועל רמת השרון לבין הפועל נצרת עילית במסגרת המחזור ה-21 בליגה הלאומית.

כזכור, השופט רשם טעויות קשות במשחק של מכבי נתניה מול הפועל תל אביב שנגמר ב-1:1. בעקבות אותה הופעה במשחק שנערך ב-26 בדצמבר, ביקש בר נתן מאיגוד השופטים לצאת לחופשה ולא לשפוט, כאשר באיגוד השופטים בכל מקרה היו מוציאים את השופט לחופשה גם אם לא היה מבקש. כזכור, האירוע המרכזי בו היה מעורב בר נתן אירע בתחילת המשחק אז הוציא כרטיס אדום לא מובן לעומר ורד.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
1:1 סוער בין מכבי נתניה להפועל ת"א

באיגוד השופטים נשמעה ביקורת קשה כלפי התנהלתו של בר נתן, כאשר זו לא הייתה הפעם ראשונה בה הוא עומד במרכז שערורייה הקשורה לשיפוט שלו ובאיגוד השופטים ערים לעובדה זו. בתוך כך, אחרי ארבעה שבועות של מנוחה, בר נתן ישוב לשפוט.

את המשחק המרכזי של המחזור ה-20 בליגת העל, בין הפועל באר שבע לבין בית"ר ירושלים, ישפוט אלון יפת, כאשר את ההתמודדות בין מכבי חיפה לעירוני קריית שמונה ינהל גל לייבוביץ'. מנשה משיח שובץ למשחק בין מכבי תל אביב למכבי פתח תקווה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה