הנה משהו שבאמת לא כדאי לכם להחמיץ - פרוייקט המשקופים המיוחד "אתגר המשקופים". החלטנו לאתגר את שחקני ליגת-העל, ועשינו סיבוב בין כל קבוצות הליגה, כדי לבחון את יכולת השחקנים בבעיטה מדויקת מחצי מגרש.
כל שחקן שהשתתף בפרוייקט קיבל שלושה ניסיונות לפגוע במשקוף השער בבעיטה ישירה (כדור שפוגע בדשא וקופץ למשקוף לא ייחשב). כשעברנו בין הקבוצות גם השחקנים עצמם הודו שמדובר באתגר לא פשוט, וכי מדובר גם ביכולת של טכניקת בעיטה חזקה מספיק, ביכולת דיוק כמובן וכן, גם במזל כשמדובר במרחק כזה.
יש לציין, שישנם הבדלים קלים בין המגרשים השונים בהם מתאמנות הקבוצות כך שבמגרש וסרמיל, לדוגמה, קו מחצית המגרש מרוחק יותר מאשר במגרשים כמו בקרית שלום או ברעננה.
תזכורת: אורך מגרש כדורגל תקני נע בין 90 מ' ל-120 מ' כך שמרחק הבעיטות מחצי מגרש הוא בין 45 מ' ל-60 מ' (למרות שאין מגרשים של 120 מטר בארץ).
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מימון, סבן ודן רומן - מי פגע?קבלו את הפרק השמיני בסדרה שמטריפה את הליגה שלנו בו ניסו את כוחם שי מימון, בלמה של האלופה מכבי חיפה, קלמי סבן המגן הימני של מכבי נתניה, דן רומן קשרה האחורי של מכבי פ"ת ודן אייבינדר הקשר המבטיח של בית"ר ירושלים.
בפרקים הקודמים ראינו את ערן לוי מהפועל חיפה, דוד רביבו מהפועל ב"ש וערן זהבי מהפועל ת"א וכן את אבי כנפו וביוואן פרנסמן שהצליחו לפגוע במשקוף מחצי מגרש. מי יצטרף אליהם בפרק החדש? צפו עכשיו.