חיזוק משמעותי להפועל 'בני רגב' לוד. הקבוצה שירדה אל מתחת לקו האדום, קיבלה לידיה היום (רביעי) את הקשר ההתקפי, שלום אדרי בן ה-30, לצד החלוץ עזת חלאילה, שיחגוג בחודש הבא את יום הולדתו ה-31. אדרי כבר ארבע שנים רצופות במ.ס טירה, בעוד חלאילה מגיע ללוד מעירוני נשר, כשבעונה שעברה, כשחקן מגדל העמק, סיים כמלך שערי ליגה א' צפון יחד עם 21 שערים.

שלום אדרי היה לאחד מהשחקנים הדומיננטיים בשנים האחרונות במ.ס. טירה ורשם מאז עונת 2021/22 לא פחות מ-95 הופעות וסגר שלוש וחצי עונות עם 38 שערים. מדובר בשחקן כישרוני ואיכותי למרכז השדה, כמי ששיחק בעברו בליגת העל, במדי בית"ר ירושלים וקבוצות כמו מכבי נתניה, הפועל חדרה, הפועל ניר רמת השרון ועירוני טבריה.

עזת חלאילה קורע רשתות בארבע העונות האחרונות שלו בליגה א' צפון. בעונת 2021/22, למשל, כשחקן עירוני נשר, התכבד בלא פחות מ-19 שערי ליגה. עונה לאחר מכן, באותה הקבוצה, סגר תשעה שערים בכל המסגרות. בעונה החולפת, עונת 2023/24, סגר במדי הפועל מגדל העמק 21 שערי ליגה ובכך היה למלך שערי ליגה א' צפון. העונה, במדי נשר, רשם 11 שערים בכל המסגרות.

עזת חלאילה (חגעזת חלאילה (חג'אג' רחאל)

השניים יצטרפו לסגל של דניאל טולמסוב כשהמטרה ברורה לכל: להשאיר את הפועל 'בני רגב' לוד בליגה א' דרום לעונה נוספת. כבר מחר (חמישי) לוד תצא לדימונה, שם תפגוש את המקומיים, מ.ס. דימונה, יחד עם מאמן חדש על הקווים, בדמותו של רומן זולו, לצד החלוץ האימתני של ליגה א' צפון, גיל חדד, שחזר לקדנציה נוספת בדרום. המשחק יתקיים במסגרת המחזור ה-26 בשעה 16:00.

אופיר רגב, האיש החזק בהפועל 'בני רגב' לוד ציין בפני ONE: "אנחנו שמחים על צירופם של צמד שחקני ההתקפה מליגה א' צפון. אנחנו מאמינים בהם ואנחנו לא פראיירים לרגע. הקבוצה על שם אבא שלי חייה וקיימת ואנחנו נעשה הכל על מנת שלוד תישאר בליגה א' דרום. סומך על המאמן והשחקנים פה שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר שלהם".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה