אחרי שתאריך חצי גמר הגביע בין בית”ר ירושלים למכבי בני ריינה הוזז מיום חמישי הקרוב, ה-10 באפריל, ליום חמישי בעוד כשבועיים, ה-24 באפריל, כפי שנחשף ב-ONE אתמול (חמישי), נראה כי הוא צפוי להישאר במועד המתוכנן ויתקיים בשבוע הבא.
אחרי חשיפת ONE התחוללה סערת ענק, כאשר בבני ריינה זעמו על הזזת התאריך. באותו זמן יו”ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ עשה את דרכו לישראל בחזרה מהבחירות לוועד הפועל של אופ”א, שם הוא נבחר, ורגע לפני הטיסה עוד הספיק לדבר בשיחה קצרה עם סעיד בסול, בעלי בני ריינה.
זוארץ אמר ל-ONE בתגובה לנושא: “אני לא הזזתי כלום. בית”ר פנו, הייתי לפני טיסה, אמרתי להם שללא הסכמה של שתי הקבוצות זה לא יזוז. פנינו לריינה והמנכ”ל אמר שאין בעיה, אבל סעיד התקשר ואמר שהוא לא רוצה, אמרתי שבלי הסכמה התאריך לא ישתנה.

שינו זוארץ (שחר גרוס)“התאריך המקורי היה אמור להיות במוצאי יום השואה שלדעתנו מורכב לקיים משחק כזה ביום כזה. אנחנו מעדיפים שלא, אבל אם שתי הקבוצות מוכנות, אמרתי נעזור. לבית”ר ירושלים זה שלושה משחקים בשבוע, אם לא מוכנים לא צריך”.
ההתאחדות לכדורגל, יש לציין, שריינה מראש את אצטדיון בלומפילד ליום חמישי הקרוב, במקרה שבית”ר ירושלים תעלה למשחק חצי הגמר. אם בני סכנין הייתה עולה, אז האצטדיונים שנלקחו מראש היו, אצטדיון מרים בנתניה או המושבה בפתח תקווה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
יצחקי: ״מאושרים לעלות לחצי הגמר״