הפועל תל אביב הודיעה באמצע השבוע על שחרורו של פטריק בברלי, אך ייתכן שהמועדון ינחית במקומו שחקן שברמה האירופית נמצא בקליבר הכי גבוה שיש. לפי דיווח ביוון, סגנית אלופת ישראל הגישה הצעה ללא אחר מאשר וסיליה מיציץ’, הכוכב הסרבי בן ה-31.

במדינה מדווחים שבעלי הפועל תל אביב, עופר ינאי, הגיש למיציץ’ הצעה ש”אין אף קבוצה אחרת שיכולה לעמוד בה”, כאשר נרשם שהסכום נע בין 4.5 ל-5.5 מיליון דולר, סכום חסר תקדים במונחים של ישראל ואפילו של אירופה. נזכיר שפטריק בברלי הרוויח כ-2 מיליון דולר לעונה, כך שההצעה כעת היא יותר מפי שניים.

מיציץ’ הוא ללא ספק אחד הכדורסלנים הכי גדולים ששיחקו באירופה בשנים האחרונות, כשזכה פעמיים ביורוליג עם אנדולו אפס, נבחר בשני המקרים למצטיין של הפיינל פור ואף נבחר פעם אחת ל-MVP של העונה ביורוליג. בקיץ האחרון הוא היה שותף עם נבחרת סרביה לזכייה במדליית הארד במשחקים האולימפיים בפאריס.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה