סוף שבוע האול-סטאר לשנת 2020 יצא לדרך הלילה (בין שישי לשבת) בשיקגו בבחינת “וישחקו הצעירים לפנינו”, כאשר הרוקיז ושחקני השנה השנייה הטובים ביותר בליגה עלו לפרקט למשחק הכישרונות הצעירים, בין נבחרת ארצות הברית לבין נבחרת שאר העולם.

את נבחרת ארצות הברית הובילו בין השאר שמות מפוצצים כמו טריי יאנג, ג’ה מוראנט וכמובן זאיון וויליאמסון ואילו בנבחרת שאר העולם זהר מעל כולם מטבע הדברים שמו של לוקה דונצ’יץ’.

המשחק היה “שואו” אחד גדול, מלא בהטבעות ומהלכים שהעמידו את הקהל על הרגליים, כמו למשל מסירה בין הרגליים של מוראנט לזאיון, שהסתיימה בדאנק של האחרון. בסך הכל לא פחות מ-41 דאנקים נרשמו במשחק, 21 לאמריקאים ו-20 לשאר העולם.

וויליאמסון היה אחראי לחמישה מהם, כשבאחד המקרים הפורוורד של ניו אורלינס קיבל מסירה מטריי יאנג, עלה לאחד מהדאנקים האימתניים שלו ועיקם את הטבעת. זה קרה דקה ו-15 שניות לפני המחצית, כך שלאחר עצירה קצרה המשחק המשיך ובמהלך הפסקת המחצית העובדים ביונייטד סנטר נאלצו להביא סולם וליישר את הטבעת.

וחוץ מהטבעות, היה גם משחק. דונצ’יץ’ וחבריו פתחו טוב יותר, הוליכו 24:37 לקראת סיום הרבע הראשון והיו ביתרון במשך בערך שני רבעים וחצי. באמצע הרבע השלישי הם עוד הובילו 86:98, אבל אז מיילס ברידג’ס, שחקן השנה השנייה של שארלוט, השתלט על המשחק וקלע 13 נקודות בריצת 5:27 שהעלתה את האמריקאים ל-103:113. ברבע האחרון היתרון הלך ותפח והגיע ל-26 נקודות בשיא, בדרך לניצחון אמריקאי.

ברידג’ס, שקלע 20 נקודות כולל כמה הטבעות משוגעות, זכה ב-MVP של המשחק למרות שהקלע הבולט בנבחרת ארצות הברית היה אריק פסקל, הרוקי של גולדן סטייט, שרשם לזכותו 23 נקודות, וקולין סקסטון תרם 21 משלו. זאיון הסתפק ב-14 נקודות למנצחת, יאנג הוסיף 18 ו-7 אסיסטים. בצד השני לוקה דונצ’יץ’ קלע 16 נקודות, ר.ג’. בארט הוביל את רשימת הקלעים עם 27.

אגב, זו הייתה השנה השישית שנערך משחק בין נבחרת של שחקני שנה ראשונה ושנייה אמריקאים לבין שחקני שנה ראשונה ושנייה שאינם אמריקאים, וזאת לאחר שלפני כן הקבוצות היו שחקני שנה ראשונה נגד שחקני שנה שנייה. האמריקאים, עם הניצחון השנה, השוו ל-3:3, אחרי שבחמש השנים האחרונות שחקני שאר העולם ניצחו 3 פעמים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה