בית"ר ירושלים השיבה היום (רביעי) לבית הדין האזורי לעבודה בהקשר לפניית ההסתדרות וארגון השחקנים לקיים דיון דחוף בהוצאת שחקני הקבוצה לחל"ת, כאשר הקבוצה טוענת שלארגון השחקנים אין סמכות לייצג בעניין זה את השחקנים. כמו כן, בכתבה הנוכחית נמצאים חלק מתלושי השכר של השחקנים.
כמו כן כותבת הקבוצה מהבירה: "בקשה זו נגועה בחוסר תום לב מראשיתה ועד סופה, והיא רצופה סילופים קשים וחצאי אמיתות, שנועדו לכסות על העובדה הפשוטה, כי המדובר בסכסוך פרטי כלכלי, בוודאי לא בסכסוך קיבוצי שמצדיק את הגנתו של בית הדין הנכבד. מאז שפרצה המלחמה, תחום הכדורגל דמם, עד ממש. כתוצאה, הכנסותיה של בית"ר ירושלים המורכבות בעיקרון מחסויות, רכישת כרטיסים ורכישת מוצרים ממותגים, פחתו בשיעור דרמטי של כ-80%".
עוד תוקפים בבית"ר: "ההסתדרות כמי שמתיימרת להוות צד ליחסים קיבוציים גילתה חוסר אחריות מוחלט ואדישות גמורה למצבה של בית"ר ירושלים, כאשר הציגה כעמדה כמעט בלתי מתפשרת שמשמעה אחת – הובלתה של בית"ר ירושלים לאובדן כלכלי עד כדי כליה. ואין בכך הפרזה כלל ועיקר".
על השחקנים כותבת בית"ר: "שכרם של השחקנים הינו גבוה, ומגיע ל"כוכבים" עד כדי 75,000 שקל נטו. עד לחלוקי הדעות הנוכחיים, מערכת היחסים במועדון בין ההנהלה לשחקנים ובכלל הייתה טובה מאוד ואפילו משפחתית".
על הכנסות הקבוצה כותבת בית"ר ירושלים: “כ-2.5 מיליון שקל בחודש, כ-1.5-2 מיליון שקל בממוצע בגין שני משחקי בית בחודש. כ-450 אלף שקל מנתוני חסויות. בנוסף, כ-150 אלף שקל ממכירת מוצרים ממותגים, כ-200 אלף שקל מהמנהלת, כ-90 אלף שקל מהטוטו”.
על ההוצאות ציינה הקבוצה: “כ-3.300 מיליון שקל לחודש. מורכבות: 2.200 מיליון שקל משכורות עובדים, כ-500 אלף שקל תשלום לספקים, כ-600 אלף שקל החזרי חובות בגין העבר".