במ.ס. אשדוד עשו הכל בכדי לחזק את הסגל רגע לפני תום חלון העברות הערב (שלישי), כשבמהלך היממה האחרונה התנהל משא ומתן עם לא פחות משלושה שחקנים שונים - חסן אבו זייד, אדי גוטליב ויא יא מלג'ה, קשרה האחורי של בוטב פלובדיב מבולגריה. האחרון אף נחת בארץ בשעות הצהריים אך המו"מ עימו לא צלח.

בסביבות השעה 17:30 אחה"צ הגיעו במועדון לסיכום עם מכבי אחי נצרת על רכישתו של הקשר האחורי חסן אבו זייד, בסכום המוערך בכ-380 אלף שקל, אך בסופו של דבר הקבוצה מהלאומית ירדה מהעסקה בטענה שלשחקן חוזה עפ אופציה לעונה נוספת והיא מעוניינת לשמור אותו בשל הציפיות לעלות לליגת העל בתום העונה.

בתוך כך, רגע לפני הסיכום עם הקבוצה מהלאומית, בעיר הנמל הגיעו להבנות עם הפועל תל אביב על רכישת מחצית מכרטיסו של הבלם אדי גוטליב, אך האחרון הטיל וטו על המהלך והעסקה נפלה. גוטליב החליט למצות את הליך הבוררות מול האדומים בתקווה להפוך לשחקן חופשי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בעדכונים האחרונים מחלון העברות
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות הוספת תגובה