ברחבי אירופה ממתינים למוצא פיו של פפ גווארדיולה. מאמן באיירן מינכן צפוי להודיע על היעד הבא שלו כאשר כל הדיווחים קושרים אותו למנצ'סטר, סיטי או יונייטד עדיין לא ברור. בזמן שבצד האדום של העיר מתקשים לעכל את התצוגות המביכות תחת לואיס ואן חאל, בסיטי עדיין שומרים על קשר ישיר עם המקום הראשון.

מנואל פלגריני, שנחשב בדרך כלל לדמות שמתקשה לייצר כותרות, סיפק היום (ראשון) הצהרה מעניינת: "אני מקווה שפפ יגיע יום אחד למנצ'סטר סיטי. אני לא יכול לדבר עליו או על מאמנים אחרים אבל אני בטוח שכל אחד ממאמני העילית רוצים להיות במועדון כזה".

מנואל פלגריני. העונה האחרונה שלו במנצ´סטר? (רויטרס)
מנואל פלגריני. העונה האחרונה שלו במנצ´סטר? (רויטרס)
 

הצ'יליאני אפילו נשמע כמישהו שיודע משהו מראש:  "אני אפילו בטוח שהוא יגיע לכאן. אני אוהב את המועדון הזה ואכפת לי ממנו מאוד. אני בטוח שהוא יעשה עבודה טובה במנצ'סטר סיטי".

המטרות העונה: "לזכות בשתי אליפויות בשלוש שנים זה משהו מיוחד. אני אשמח אם זה יקרה. בעונה שעברה היינו קרובים, זו לא הייתה העונה הטובה ביותר שלנו אבל זה לא היה אסון".

ומה לגבי ז'וזה מוריניו: "היא קיבל שיעור חשוב ואני בטוח שהוא יצא מזה חזק יותר. בגיל 60 הוא יראה דברים אחרת".

לואיס סוארס. פפ מעוניין (רויטרס)
לואיס סוארס. פפ מעוניין (רויטרס)
 

בתוך כך, בתקשורת מדווחים כי פפ מעוניין בלואיס סוארס בין אם יצטרף לאחד מהקבוצות של מנצ'סטר. המאמן ויתר על האפשרות לצרף את החלוץ בתקופה שאימן את ברצלונה אך ההצלחה שלו במדי אלופת אירופה ככל הנראה שינתה את דעתו. סוארס הביע את דעתו בתקופה האחרונה ואמר: "גם עבור פי שלוש מהסכום שאני מרוויח לא אעזוב את ברצלונה", האם פפ מסוגל לשנות את דעתו?

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה