בזמן שמכבי תל אביב ממשיכה בהכנות לדרבי התל אביבי, חלוץ הרכש של הצהובים אורלנדו סה, מתאקלם בעיר. הפורטוגלי שכבר הספיק לכבוש בבכורה שלו מול הפועל ראשון לציון, ניצל את החופשה לעבוד על העברית שלו ובעיקר להנות מהשמש.

אורלנדו סה מבלה בת&qout;א (אינסטגרם)
אורלנדו סה מבלה בת"א (אינסטגרם)
 

אורלנדו סה מבלה בת&qout;א (אינסטגרם) (מערכת ONE)
אורלנדו סה מבלה בת"א (אינסטגרם)
 

אוי גארי
"אתה רואה קבוצות מגיעות לקאמפ נואו, סופגות של 5, 6 ו-7:0. ברצלונה קבוצה מדהימה, אך אם אהיה חלק מקבוצה שסופגת שם 7:0 לא אוכל עוד להסתכל בעיניים של בני משפחתי". גארי נוויל, פרשן SKY ב-15 באפריל 2015. עשרה חודשים אחרי, מאמן ולנסיה, גארי נוויל, יצא מהקאמפ נואו כשהוא מושפל לאחר 7:0 מהדהד והציטוטים שלו חזרו לרדוף אותו. מה יהיה הציטוט הבא שיישלף מהמרתף?

 
 

אגב, נוויל לא היה הדמות המעניינת ביותר אמש (רביעי) בקאמפ נואו. הקשר הרוסי, דניס צ'רישב, שהושאל מריאל מדריד לוולנסיה עלה מהספסל כמחליף וזכה לקריאות עידוד מהאוהדים המקומיים שצעקו לעברו "אוהבים אותך", זכר לכך ששיתופו הלא חוקי מול קאדיס הוביל להדחתה של היריבה השנואה מגביע המלך. לאחר מכן, הרשת לעגה עם מיטב מחוות מצחיקות, למצחיקה שבהן הענקנו את התמונה הראשית בכתבה.

דניס צ´רישב ו&qout;דגל הפריסה&qout; בקאמפ נואו
דניס צ´רישב ו"דגל הפריסה" בקאמפ נואו
 

הקיסר מותח את פיאניץ'
פרנצ'סקו טוטי, הקיסר, הוא אולי השחקן הכי מרגש שמשחק כיום כדורגל וללא ספק גם אחד המצחיקים שבהם. בקטע הבא אפשר לראות את קפטן רומא מותח את מירלאם פיאניץ' בדרך הכי ישנה שיש.

 
 
 

דייגו קוסטה מותקף ולא נשאר חייב
דייגו קוסטה ידוע כשחקן בעייתי שלא מפסיק להסתבך. אמש במסגרת המחזור ה-24 הוא נקלע לעימות נוסף במשחק מול ווטפורד לאחר שלטענת מאמנו, חוס הידינק, ספג אגרוף בגבו מחואן קרלוס פרדס. לכבוד ההסתבכות הנוספת, ה'גרדיאן' האנגלי הכין כתבה משעשעת עם "11 הפעמים בהן דייגו קוסטה התחמק מהרשעה ברצח".

 
 



האגרופים של רונאלדו
כריסטיאנו רונאלדו עדיין לא שמע מה דעתו של פלורנטינו פרס על הנסיעה למרוקו, שחוללה סערה בריאל מדריד. עד אז, הכוכב דאג לזמן איכות עם הבן וביחד עם עובדים על הלוק הקשוח.

כריסטיאנו רונאלדו ובנו מבלים (אינסטגרם)
כריסטיאנו רונאלדו ובנו מבלים (אינסטגרם)
 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה