בית"ר ירושלים הודיעה אתמול שהמאמן סלובודאן דראפיץ' ימשיך גם בעונה הבאה. כעת, מסתבר שהבעלים אלי טביב והמאמן כבר מדברים על שחקנים לעונה הבאה ועל עיצוב הסגל. המטרה היא לקבל החלטות כמה שיותר מוקדם מכיוון שבית"ר צפויה להתחיל את המשחקים באירופה כבר ב-30 ביוני, מה שאומר שהאימונים ייפתחו כשלושה שבועות לפני כן. 

התכנון של טביב הוא לשמור על השלד הקיים. האופציה על בוריס קליימן תמומש לשנתיים נוספות. גם חסוס רואדה ודן איינבינדר, ששכרו ישודרג עם מימוש האופציה, יהיו שחקני בית״ר בעונה הבאה אחרי שטביב כבר החליט שהשניים ימשיכו.  

בנוגע לאיתי שכטר, בבית״ר יש שביעות רצון גדולה מאוד מהשחקן ובקבוצה רוצים לראות אותו ממשיך בצהוב שחור. למעשה, טביב כבר החליט שהחלוץ לא יעזוב. בשיחות בין טביב לסוכנו של שכטר, אבי נמני, נסגרו כל התנאים להמשך דרכו של שכטר בבית״ר והוא ישחק במדים הצהובים שחורים גם בעונה הבאה. כעת, נותרה רק החתימה הרשמית.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מקומה הטבעי: 0:2 להפועל ב"ש על בית"ר

אגב, שכטר סיפר לחברים שלו בקבוצה כי הוא ממשיך בבית״ר ולא יחזור למכבי חיפה. גם קלאודמיר פריירה צפוי להישאר אחרי שהעניק לטביב לפני כחודש וחצי את הזכות הראשונה להאריך את חוזהו בעונה נוספת. גם ניקיטה רוקאביציה, שמחזיק בסעיף שחרור של 450 אלף יורו ויוכל לעזוב את בית"ר לכל קבוצה שתשלם את הסכום הזה, סיכם לעוד עונה. שחקנים שלא קיבלו יותר מדי דקות משחק העונה כמו נס זמיר, ניסו קפילוטו ודניאל אסקלינג יבקשו לעזוב. אורי מגבו כבר קיבל הצעה להמשיך בבית״רוהסכים לה, אך ביקש לדחות את החתימה.

"שכטר, קלאודמיר, רואדה, איינבינדר, קליימן ושאר השחקנים שכבר מחזיקים בחוזה לעונה הבאה הם שלד מצון וטביב עוד יחזק את הקבוצה", אומרים במועדון. אגב, שחקני בית"ר שמחו מאוד לקרוא את הידיעות על כך שדראפיץ' ימשיך עוד עונה בבית"ר. "החיבור של המאמן עם המועדון, השחקנים והאוהדים מושלם. הוא מאמן מצוין והתוצאות מדברות בעד עצמן. מגיע לו להמשיך את מה שהוא התחיל פה", אמרו שחקנים. אגב, בעידן טביב, דראפיץ' הוא המאמן הראשון שמתחיל עונה וגם מסיים אותה. 

דן איינבינדר. מוערך וישודרג (איתי כהן)
דן איינבינדר. מוערך וישודרג (איתי כהן)
 

במשחק מול מכבי תל אביב ביום שני הקרוב המאמן יחסר את דושאן מאטוביץ' שלא ישחק בגלל כרטיסים צהובים. את סרט הקפטן צפוי לענוד איינבינדר שזוכה להערכה רבה בקרב הבעלים, הצוות המקצועי והשחקנים.           

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה