מחזיקת גביע המדינה עירוני קריית שמונה נכנסה להילוך גבוה רגע לפני תום סגירת חלון ההעברות של חודש ינואר והחתימה היום (שלישי) את שמעון אבוחצירה, בהשאלה ממכבי חיפה עד תום העונה. כזכור, במהלך החודש האחרון טענו בקבוצה הצפונית כי הסגל איכותי ומאוזן ולא יבוצעו בו שינויים, אך דיבורים לחודש ומעשים לחוד.
ככל הנראה, איבוד הנקודות במהלך החודש האחרון, שכלל שני הפסדים ותוצאת תיקו, הכניסו את מחזיקת גביע המדינה ללחץ ולבסוף היא בחרה להחתים את חלוצה לשעבר, שחוזר לקדנציה שנייה בקבוצה. אבוחצירה מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות במכבי חיפה. רק לאחר שימונה בקיץ מאמן לירוקים, יוחלט על המשך דרכו של החלוץ.
חלוץ אחר שרצו לצרף בעירוני ק"ש הוא וויאם עמאשה, ששייך גם הוא למכבי חיפה, אולם העסקה שהגיעה לשלבים מתקדמים פוצצה לבסוף כאשר החלוץ והקבוצה הצפונית לא הגיעו להבנות והחלוץ לא יגיע לקבוצה של ברק בכר. בתוך כך, דור ג׳אן, שמושאל לק"ש ממכבי ת"א, עבר בהשאלה להפועל פ"ת.
לאחר החתימה, התייחס אבוחצירה לחזרה לקבוצתו הקודמת ואמר ל-ONE: "אני רוצה להודות למכבי חיפה על השנה וחצי ושמח שחזרתי לבית שלי". על השאלה האם הוא הופתע מההחלטה של הירוקים לשחררו אמר: "אני כבר לא מופתע מכלום בחיים. אני מאחל הצלחה למכבי חיפה בהמשך הדרך".
 |
וויאם עמאשה. לא יחזור לקדנציה שלישית בק"ש (עמרי שטיין) |
|
|
בק"ש אמרו: "האופציה הראשונה מבחינתנו הייתה שמעון וזה משמח שזה יצא לפועל. לא צריך להרחיב על היכולות שלו, הוא יכול לדחוף אותנו צעד קדימה ויחד איתו ק"ש תתמודד על הסוף", אמרו במועדון.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בית"ר י-ם מנצחת 1:3 את ק"ששחקן בק"ש התייחס לצירופו של אבוחצירה: "שמעון מחובר לעיר ומכיר את כולם. ההשתלבות שלו תהיה קלה ואין ספק שזו תוספת כוח משמעותית לחלק הקדמי שלנו. רק נקווה שהוא יסתדר עם מכבי חיפה והם לא יפילו את העסקה".