האם אופיר קריאף יעזוב את בית"ר ירושלים בסיום העונה? שחקן הבית של הצהובים-שחורים מנהל משא ומתן עם הבעלים אלי טביב על המשך דרכו במועדון ונכון להיום קיימים פערים גדולים בין הצדדים.

אחרי שאלי דסה סגר על הארכת חוזהו במועדון ל-3.5 שנים נוספות, טביב החל את המגעים עם קריאף כדי לנסות ולסכם איתו על חוזה ארוך טווח בקבוצה. הקשר, שמשחק בבית"ר מגיל שש, מיוצג על ידי גלעד ורונן קצב ומעוניין להמשיך במועדון.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בית"ר רביעית עם 0:2 על רעננה

על פי המידע שהגיע ל-ONE, קיימים פערים כספיים משמעותיים בין קריאף לבית"ר ירושלים סביב נושא השכר וחלק מהתנאים הנלווים. בסביבתו הקרובה של הקשר בן ה-24 כבר עלתה השאלה האם הוא יעזוב אחרי 18 שנה את בית"ר ירושלים.

אגב, אם בית"ר לא תגיע לסיכום עם הקשר והוא יעבור לשחק בקבוצה אחרת בארץ, היא תקבל עבורו דמי השבחה. קריאף הוא אחד משחקני הבית האחרונים שנשארו בקבוצה ויש רצון במועדון הירושלמי להאריך לו את החוזה, אך כאמור קיימים פערים בין הצדדים.

אלי טביב (משה חרמון)
טביב. יגיע להסכמות עם קריאף? (משה חרמון)
 

"יש פערים אבל מתקיימות שיחות ואנחנו מקווים שהדברים ייפתרו", אמרו בבית"ר ירושלים. ומנגד בסביבתו של קריאף הגיבו: "אופיר רוצה לשחק בבית"ר ירושלים. זה הבית שלו והוא יעשה הכל כדי שזה יקרה. יש משא ומתן ואנחנו מקווים שהוא יקבל את מה שמגיע לו".

הקפטן של הצהובים-שחורים, שמחזיק בחוזה של 55 אלף דולר בעונה, מצפה לשדרוג משמעותי בחוזהו וחבריו לקבוצה אומרים שהוא מאמין שיגיעו איתו להסכמות אם ירצו אותו באמת. מנגד, בבית"ר ירושלים טוענים שקריאף יקבל בסופו של דבר הצעה יפה מאוד ויצטרך להכריע אם הוא רוצה להמשיך לשחק בקבוצת נעוריו.

רונן קצב, שמייצג את קריאף, התייחס לנושא: "מתקיים משא ומתן בין חברים, וכשיהיה למה להתייחס, נתייחס". המו"מ בין הצדדים יימשך גם בשבוע הבא.

רונן קצב (דרור רוזנפלד)
קצב. "מתקיים מו"מ בין חברים" (דרור רוזנפלד)
 

בתוך כך, דסה צפוי לחזור להרכב הפותח במשחק נגד עירוני קריית שמונה ביום ראשון אחרי שלא שיחק מול הפועל רעננה בגלל כרטיסים צהובים. גיא לוי צפוי להמשיך במגמה מהמשחקים האחרונים ולעלות בהרכב התקפי.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה