בשקט וללא תקלות, אינטר השלימה את המשימה שלה אמש (שלישי) כשניצחה בפעם השנייה את פיינורד, השלימה 1:3 בסיכום המשחקים ועלתה לרבע גמר ליגת האלופות.
מוליכת הליגה האיטלקית המשיכה בעונה המצוינת שלה, כשהיא גם נמצאת בחצי גמר הגביע האיטלקי ועוד חולמת על כל התארים. בשלב הבא תעמוד בפני מבחן גדול, כשתפגוש את באיירן מינכן במאבק על חצי הגמר.
לאחר המשחק, מאמן הקבוצה סימונה אינזאגי שיבח את שחקניו: “הם היו נהדרים, אני ממשיך לשבח אותם בגלל שהם ראויים לכך. ביחס למה שהיא עושה, אינטר הזו לא מקבלת מספיק שבחים”.

סימונה אינזאגי (רויטרס)לקראת ההתמודדות מול הבווארים אמר: “זה יהיה משחק מסובך מול באיירן, כבר פגשתי אותם בעבר והם קבוצה סולידית ומאומנת היטב. נשחק את המשחק שלנו, כבר פגשנו מועדונים גדולים”.
בנוגע למטרות להמשך העונה וההישארות בכל המפעלים: “אני יודע מה המשמעות של לאמן באינטר, חוויתי הרבה שמחה ואכזבה, ואני מנסה לכבד את המחויבות למועדון. לקבוצה הזו יש את ה-DNA להילחם על כל התארים, זה מה שאנחנו רוצים ומבינים שזה דורש הרבה אנרגיה”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
שער קבוצתי פשוט ענק של אטאלנטה