נבחרות השליחים והשליחות ל-100X4 מעורב העפילו היום (ראשון) לגמר אליפות אירופה בבלגרד ביום האחרון של האליפות. עוד ישחו הערב במשחי הגמר: בר סולובייצ'יק, רון פולונסקי ומיכאל לייטרובסקי.

נבחרת השליחות סיימה במקום השישי הכללי והעפילה לגמר הערב עם תוצאה של 4:06.63 דקות. איילה ספיץ קפצה ראשונה עם סגנון הגב (1:01.21), לאה פולונסקי שנייה בחזה (1:11.27), אריאל חיון שלישית בפרפר (59.64) ואנדי מורז בחופשי (54.51).

נבחרת השליחים העפילה לגמר מהמקום השמיני הכללי עם תוצאה של 3:38.76 דקות. דוד גרצ'יק שחה 55.05 שניות בגב, כריס פיצ'וגין שחה את סגנון החזה (1:00.50), אלכסיי גליבינסקי בפרפר (53.44) ומרטין קרטאבי בסגנון החופשי (49.77).

נבחרת הגברים (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)נבחרת הגברים (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)
נבחרת הנשים (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)נבחרת הנשים (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)

בר סולובייצ'יק העפיל לגמר ב-400 מטר חופשי מהמקום השני הכללי עם תוצאה של 3:49.92 דקות, יואב רומנו סיים במקום ה-13 הכללי עם 3:57.58 דקות. בנוסף, דריה גולובטי סיימה במקום התשיעי במוקדמות ל-400 מטר חופשי, בו מתקיים גמר ישיר (ללא חצי גמר). גולובטי קבעה 4:18.02, כחצי שנייה מכניסה לגמר.

בר סולובייצבר סולובייצ'יק (אחר)

מיכאל לייטרובסקי, שסיים אמש במקום התשיעי בסיכום הכללי בחצי הגמר ב-100 מטר גב, נכנס לגמר בעקבות מחיקה של אחד השחיינים וישחה הערב. כמו כן, רון פולונסקי ישחה בגמר ל-200 מעורב אישי.

יצחק הרצוג מברך את אנסטסיה גורבנקו
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה