המחזור ה-28 בליגה האיטלקית נמשך הערב (שבת) עם חגיגת שערים, כאשר קליארי גברה 2:4 על טורינו. עוד קודם לכן, קרב התחתית המסקרן בין ברשה לגנואה הסתיים ב-2:2. המשחקים כמו כל משחקי הליגה האיטלקית, שודרו בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.
קליארי – טורינו 2:4
אחרי 8 הפסדים ב-12 משחקיה האחרונים בהם לא הצליחה לנצח, אף אחד כבר לא זוכר את פתיחת העונה הנהדרת של קליארי. הערב, הקבוצה מסרדיניה הזכירה לכולם כמה כישרון ושחקנים נהדרים משחקים בה, ועם תצוגת תכלית בעיקר במחצית הראשונה רשמה ניצחון ראשון מאז חודש דצמבר (!).
זה התחיל נהדר כבר בדקה ה-12 כשנאייטן נאנדס כבש בוולה אדיר כבר בדקה ה-12 ואחרי 17 דקות זה כבר הפך ל-0:2 בזכות ג’ובאני סימאונה. ראג’ה נאינגולן הוסיף את השלישי בבעיטה אופיינית בדקה ה-46. ברמר (60) ואנדראה בלוטי (66) עוד הפיחו תקווה בקרב האורחת, אך ז’ואאו פדרו סגר את הסיפור מהנקודה הלבנה בדקה ה-68. קליארי עולה למקום ה-10 עם 38 נקודות, טורינו במקום ה-14 עם 31.
מבול של שערים בין קליארי לטורינו!ברשה – גנואה 2:2
ההתמודדות התחילה בצורה חלומית עבור ברשה. המארחת הובילה בבטחה 0:2 כבר אחרי 13 דקות בזכות שערים של אלפרדו דונארומה (10) ואלסנדרו סמפריני (13), אך הלכה לאחור ואפשרה לגנואה להשתלט על המשחק. יאגו פאלקה השיג את השער המצמק עוד לפני הירידה להפסקה (37), כאשר אנדרה פינמונטי השווה בדקה ה-70 וקבע חלוקת נקודות.
קאמבק מטורף לגנואה, 2:2 מול ברשהעושה רושם שברשה כבר השלימה עם הירידה בחזרה לסרייה ב’, כאשר נועלת הטבלה פספסה הזדמנות מצוינת להתקרב מעט לקו האדום אך במקום זאת, נותרה רחוקה 8 נקודות ממנו. מנגד, גם גנואה עדיין בסכנת ירידה ממשית כשהיא במקום ה-16 ורק נקודה אחת מפרידה בינה לבין הקו האדום.