מכבי חיפה זכתה היום (שישי) למנוחה ומחר תקיים את האימון המסכם שלה לקראת משחק הליגה בסמי עופר מול חדרה בראשון ב-20:00 שייערך לעיני 30 אלף צופים. המשחק מול חדרה אמור להיות משחק הכנה מצוין לקראת משחקה של הקבוצה בבודפשט בחמישי מול פיורנטינה במסגרת שמינית גמר הקונפרנס ליג.
לרשות המאמן מסאיי דגו צפוי להיות סגל כמעט מלא ובכלל זה גדי קינדה, שסבל מכאבים בגבו ועל פי כל הערכות ייטול חלק מחר באימון המסכם וייכלל בסגל. גם ליאור רפאלוב שעבר פציעה בכף רגלו יהיה כשיר למשחק.
אחרי שבגביע מול אום אל פחם כמעט כל ההרכב לא שיחק, הרי שמול חדרה כל מי שזכה למנוחה או שיחק זמן קצר יחזור לשחק. זה מתחיל בשחקני ההגנה - פייר קורנו, עבדולאי סק, שון גולדברג ועילאי פיינגולד, שחקני הקישור – עלי מוחמד ורפאלוב ושחקני הקו הקדמי - ענאן חלאילי ופרנזי פיירו.
ענאן חלאילי, פרנזי פיירו ופייר קורנו חוגגים (רדאד ג'בארה)ההתלבטות העיקרית יכולה להיות סביב דניאל סונדגרן שמול פיורנטינה לא יוכל לשחק בגלל הרחקה, מה שיאפשר למסאיי דגו לקחת אותו בחשבון בהרכב לקראת חדרה. במצב כזה השאלה המרכזית באיזה תפקיד יהיה נכון להציב את סונדגרן, תפקיד הבלם השלישי או הקשר.
דניל לסובוי שעדיין לא מצוי בכושר מלא יירד לספסל ואותם הדברים אמורים לגבי כובש השער הראשון סוף פודגוראנו. במכבי חיפה מרוצים שסוף יכול להוות אלטרנטיבה גם בתפקיד החלוץ, במיוחד כאשר בסגל חסרים דין דוד ותומר חמד הפצועים. האחרון אמור להיות כשיר לסגל למשחק הליגה הבא בחוץ מול בני ריינה. בקבוצה לא מקלים ראש בחדרה שהתחדשה בינואר ועשויה להוות אגוז קשה לפיצוח.
השער המדהים של עומר אצילי!