ברצלונה תפגוש את ריאל מדריד לגמר הסופר קאפ הספרדי הערב (ראשון, 21:00). לקראת ההתמודדות דיבר המאמן האנזי פליק על רישומו של דני אולמו בסגל, על האפשרות שרונאלד אראוחו יעזוב וגם על איניאקי פנייה והאיחור שלו. הדברים המלאים לפניכם.
הבדלים בין משחק עם אולמו או גאבי: "גאבי שיחק משחק נהדר נגד אתלטיק בילבאו, הוא עשה עבודה מעולה. הייתה לו ביטחון והוא נתן הרבה לקבוצה. הוא מאוד חשוב לנו. אני חושב שגאבי ישחק, אבל עדיין לא סיימתי לחשוב על זה".
הקלאסיקו האחרון: "כמובן, זה איך שאנחנו רוצים לשחק. הקבוצה חשובה יותר מהשחקנים. אי אפשר להשוות עם המשחק הקודם. התחלנו מ-0:0 ואנחנו רוצים להציג את הגרסה הטובה ביותר שלנו".
הרבה רעש סביב עניין אולמו: "אמרתי את זה לקבוצה. יש רק רעש מבחוץ, אנחנו צריכים להיות מלוכדים וחזקים. זו עונה נהדרת, לא הגענו לנקודות שרצינו. זה טוב ללמוד מכל המשחקים וזה המטרה. שיחקנו טוב בשביל המועדון. זה מה שאנחנו רוצים".
אראוחו: "כשהתחלתי כמאמן ראיתי שיש הרבה שמועות. רונאלד חזר מפציעה נוראית ועכשיו הוא חזק מספיק לשחק. הוא אופציה טובה והוא מאוד מקצועי. אסור לנו לדבר על שמועות. אני רוצה שהוא יהיה לצידי".
נבדל: "הדרך שבה שיחקנו במדריד בקלאסיקו היא איך שאנחנו רוצים לשחק, אני לא רוצה לשחק אחרת מזה".
התחושות לקראת המשחק: "המאמנים צריכים להתכונן למשחק. לכולם, זה קלאסיקו, זה הסופר קאפ. אם ננצח במשחק הזה, נוכל להרגיש יותר ביטחון. זו תהיה ניצחון גדול למועדון".
מי יפתח בשער: "אתם יודעים שאני אף פעם לא מדבר על ההרכב הפותח ואני לא אעשה זאת עכשיו. בספרד יש מנטליות שונה. בחו"ל כולם מדברים, כולם מקצועיים. אלה משחקים מיוחדים וצריך להיות מוכנים. זו הפעם השלישית שהוא וקונדה מגיעים מאוחר לאימון".
הסופר קאפ: "קודם כל, אנחנו צריכים לשחק 90 דקות ולשחק מאוד טוב. זה נגד אחת הקבוצות הטובות בעולם. אבל אנחנו מסוגלים לעשות את זה. אנחנו יכולים לשחק טוב יותר מאשר נגד בילבאו. עשינו הרבה טעויות ואנחנו צריכים לצמצם אותן. ריאל מדריד היא אחת הטובות במעברים ואנחנו צריכים להיזהר מזה".
האם דני אולמו מוכן פיזית ומנטלית למשחק: "כן, הוא יכול לשחק. זו לא בעיה והוא מאוד שמח על ההזדמנות".
לאחר השעייתו, האם אתה מבין שוויניסיוס יוכל לשחק? "זו לא ההחלטה שלי. זה בסדר. טוב שהוא בסופר קאפ. הטורניר הזה שונה מכל תחרות אחרת, אז זה בסדר, אנשים רוצים לראות את השחקנים הטובים ביותר".
חשיבות המשחק: "אתמול היה לנו יום חופשי וזה היה מאוד חשוב עבורנו כדי להתאושש באנרגיה ולהתמקד במשחק. כמובן שאנחנו רוצים להראות שאנחנו יכולים להשתפר לעומת המשחק נגד בילבאו. ושאנחנו יכולים לנצח במשחק".