דורון בן דור
|

מוגרבי וקאצ´ובה חוגגים (עמרי שטיין)
בני סכנין החמיצה אתמול (שבת) הזדמנות טובה לזכות בניצחון על הפועל רעננה, אבל שער של בן והבה לקראת הסיום הביא ל-1:1 ולאכזבה בצד של סכנין.
כובש השער לסכנין היה פיראס מוגרבי, שמפגין יכולת מצוינת מתחילת העונה. לזכות מוגרבי יש כבר שמונה שערים ושמונה בישולים לעומת שלושה שערים וחמישה בישולים בעונה שעברה.
סכנין הובילה, רעננה לא נכנעה להמוגרבי התייחס למשחק ואמר: "הייתי שמח אתמול אם השער שלי היה עוזר לנו לזכות בשלוש נקודות, אבל לצערי ספגנו שוב לקראת הסיום וחבל. זה מבאס כי היינו טובים יותר ורק בגלל חוסר ריכוז ספגנו".
על יכולת הכיבוש והבישול שלו העונה אמר: "אני שמח מאוד על המספרים שלי העונה. כל שער שאני מבקיע הוא בונוס עבורי. אני מקווה שעד סיום הליגה המספרים יהיו טובים יותר".
סילבס:לא יצאנו מאוכזביםעל כך שהוא מסיים חוזה בקיץ אחרי שלוש שנים בסכנין אמר: "כל שחקן שואף להתקדם. עד עכשיו סכנין לא דיברו איתי. ברגע שתסתיים העונה אבחן את כל ההצעות ואקבל החלטה". מוגרבי לא ישחק במשחק הליגה הקרוב מול מכבי נתניה בגלל צהובים.